Sihteeriyhdistys koostuu jaostoista!

Sihteeriyhdistyksen jäsen kuuluu aina johonkin kymmenestä alueellista jaostosta. Jaostot järjestävät alueellisia tapahtumia moneen makuun ja tarpeeseen. Kaikki yhdistyksen sekä jaostojen alueelliset tapahtumat löydät Tapahtumat -sivulta.

Liity mukaan innostavaan porukkaan!

Verkostoitumista, vierailuja, luentoja, koulutuksia, yhteisiä matkoja, ammattilehti sekä paljon muuta. Tule mukaan!

Alueelliset jaostot

Helsingin seudun jaosto

Toimimme Lohja-Hämeenlinna- Lahti-Porvoo akselilla ja meillä on reilut 300 jäsentä. Järjestämme lähes viikottain erilaisia tapahtumia Tervetuloa mukaan!

Etelä-Pohjanmaan jaosto

Meillä on jäseniä Vaasan ja Seinäjoen suunnalta, niin yksityis- kuin kuntasektoriltakin. Joukossamme voit ylläpitää verkostoa ja saada kokemusta myös luottamustoimista.

Jyväskylän jaosto

Jäseniä meillä on noin 120 ja järjestämme monipuolisesti erilaisia tilaisuuksia kuukausittain. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Keski-Pohjanmaan jaosto

Jaostossamme on viitisenkymmentä jäsentä. Järjestämme kuukausittain tapaamisia ja erilaisia tutustumiskäyntejä jäsenillemme.

Kuopion jaosto

Meillä on jäseniä jo kohta satakunta, joille järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten koulutusta ja vierailuja kuukausittain. Tule mukaan lupsakkaan joukkoomme!

Kymenlaakson jaosto

Jaostossamme on noin viitisenkymmentä jäsentä. Tarjoamme jäsenillemme mielenkiintoisia tapahtumia kuukausittain. Teretuloa mukaan aktiiviseen joukkoomme!

Pohjois-Suomen jaosto

Jäseniä meillä on noin seitsemänkymmentä ja toimintamme painottuu Oulun seudulle. Tarjoamme jäsenillemme ammattiin ja omaan jaksamiseen liittyviä tapahtumia kuukausittain.

Porin jaosto

Tavoitteenamme on verkottumisen ja osaamisen vahvistamisen lisäksi tarjota jäsenillemme elämyksiä mm. kulttuurin saralla. Tervetuloa mukaan pirteään porukkaan!

Tampereen jaosto

Meitä on yli 130 iloista ja ammattitaitoista jäsentä. Kokoonnumme vähintään kerran kuukaudessa mielenkiintoisten ja ajankohtaisten tapahtumien merkeissä.

Turun jaosto

Meitä on jo pian kaksisataa jäsentä jaostossamme. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tutustumiskäyntejä 2-3 kertaa kuukaudessa. Tervetuloa mukaan mahtavaan porukkaan!

Sihteeriyhdistys
Sekreterarföreningen ry