Sihteeriyhdistys koostuu jaostoista!

Sihteeriyhdistyksen jäsen kuuluu aina johonkin kymmenestä alueellista jaostosta. Jaostot järjestävät sihteereille alueellisia tapahtumia moneen makuun ja tarpeeseen. Kaikki yhdistyksen sekä jaostojen alueelliset tapahtumat löydät Tapahtumat -sivulta.

Liity mukaan innostavaan porukkaan!

Verkostoitumista, vierailuja, luentoja, koulutuksia, yhteisiä matkoja, ammattilehti sekä paljon muuta. Tule mukaan!

Sihteeriyhdistyksen alueelliset jaostot

Helsingin seudun jaosto

Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi Lohja-Hämeenlinna-Lahti-Porvoo akselilla. Liity mukaan aktiiviseen joukkoomme!

Etelä-Pohjanmaan jaosto

Toimimme Vaasa-Seinäjoki alueella. Liity mukaan!

Jyväskylän jaosto

Toimimme Jyväskylän ja sen ympäristökuntien alueella. Liity mukaan!

Keski-Pohjanmaan jaosto

Toimimme Kokkolan ja sen ympäristökuntien alueella. Liity mukaan!

Kuopion jaosto

Toimimme Kuopion ja sen ympäristökuntien alueella. Tule mukaan lupsakkaan joukkoomme!

Kymenlaakson jaosto

Toimimme Kouvola-Kotka -alueella ja ympäristökunnissa. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Pohjois-Suomen jaosto

Toimimme koko Pohjois-Suomen alueella, mutta suurin osa jäsenistämme on Oulun alueelta. Liity mukaan!

Porin jaosto

Toimimme Porin ja sen ympäristökuntien alueella. Tervetuloa mukaan pirteään porukkaan!

Tampereen jaosto

Toimimme Tampereen ja sen ympäristökuntien alueella. Liity mukaan joukkoomme!

Turun jaosto

Toimimme Turun ja sen ympäristökuntien alueella. Tervetuloa mukaan mahtavaan porukkaan!

Sihteeriyhdistys
Sekreterarföreningen ry