Kun lähes kuusi vuotta sitten liityin Sihteeriyhdistyksen jäseneksi, en voinut aavistaa, miten huikea matka oli edessä. Niin paljon oli uutta ja mielenkiintoista asiaa. Toimin yhdistyksen hallituksessa neljä vuotta, ja sinä aikana yhdistyksen nettisivut, ilme ja logo uudistettiin, uusi jäsenrekisteri Membook ja taloushallintojärjestelmä Procountor otettiin käyttöön, Secretarius-lehti lopetettiin ja aloitettiin kirjoittaa blogia. Kaiken huippuna sääntömuutosesitys saatiin päätökseen. Aika mahtavaa oli saada olla mukana päättämässä näistä uudistuksista!

Ilo toimia yhdessä

Näiden hallitusvuosien aikana sekä yhdistyksen hallituksessa että Tampereen jaoston hallituksessa ehti hallituskumppanit vaihtua pariinkin otteeseen, mutta aina tunsimme iloa ja yhteenkuuluvuuden tunteita kaikissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Vaikka välillä päätöksistä keskusteltiin voimakkainkin sanankääntein, löytyi kuitenkin se lopullinen yhtenäinen ratkaisu. Meille kaikille on ollut tärkeää, että toimimme yhteisen asian hyväksi ja viemme yhdistystä eteenpäin ammattitaitoisesti ja toisiamme kunnioittaen.

Tampereen jaoston uusi puheenjohtaja Susanna Varonen tarttuu rivakasti nuijaan.

Yhdessä enemmän

Valta vaihtuu ja uudet hallituslaiset aloittavat toimikautensa vuoden vaihtuessa. Olkaa rohkeita ja ennakkoluulottomia. Innostukaa uusista asioista. Arvostakaa toisianne ja toistenne mielipiteitä, vaikka ette aina samaa mieltä olisikaan. Jokaisessa yhdistyksen luottamustoimijassa on jotain erityisosaamista, joka kannattaa kaivaa esiin ja käyttää hyödyksi yhdistyksen toiminnassa. Kannustakaa toisianne!

Yhdistyksen uusi puheenjohtaja Mirkka Lampinen vastaanottaa puheenjohtajan nuijan.

Kiitokset

Kiitän kaikkia hallitustyössä tapaamiani kollegoita hyvästä yhteistyöstä ja mahtavasta verkostoitumisesta ympäri Suomen.
Näistä oppivuosistani olen erityisen kiitollinen yhdistyskoordinaattori Sari Ollikaiselle, jolta olen saanut lukemattomat kerrat opastusta yhdistyksen ja jaoston toiminnan saloihin.

Toivotan kaikille jäsenille, uusille ja vanhoille hallituslaisille hyvää joulunaikaa ja kaikkea hyvää vuodelle 2021!

Taina Torvinen
Varapuheenjohtaja, vt. puheenjohtaja, Sihteeriyhdistys ry
Puheenjohtaja, Tampereen jaosto

Kuvat: Pixabay ja tekstikuvat Taina Torvinen