Me bloggaajat olemme toki nähneet toisemme Teamsin välityksellä ja joskus pari meistä tavannutkin aiemmin, mutta muut eivät. Eihän se ihan samaa ole Teamsissä kuin live-tapaaminen. Ensimmäisen tapaamisen livenä saimme pitää Oulussa, syyskuussa.

Ria saapui perjantai-iltana ja olin luvannut hakea hänet juna-asemalta. Olimme päättäneet käydä syömässä yhdessä illan päälle. Tunnistimme heti toisemme asemalla ja olihan se ihan huippua nähdä ensimmäistä kertaa!

Ajoimme ensiksi hotellille. Hotellivalinta oli Oulussa De Gamlas Hem. Kyseinen hotelli on boutiquetyyppinen ja idyllinen. Hieman erilainen kuin monet muut hotellit, juurikin sen tunnelmallisuuden vuoksi. Tässä samaisessa hotellissa kokoustimme seuraavana päivänä. Ria piti hotellista heti. Hänen huoneensa oli viihtyisä ja kodikas.

Hotellista lähdimme pienelle Oulun kierrokselle autolla, jonka jälkeen menimme nauttimaan erinomaisesta ruuasta Ravintola Nallikariin. Kyseinen ravintola sijaitsee suuren uimarannan äärellä. Saimme muutaman tunnin keskustella ja nauttia merellisistä maisemista sekä tutustua paremmin toisiimme ruuan parissa.

Lauantaipäivämme

Lauantaipäivä Oulussa valkeni aurinkoisessa säässä. Kello 11:00 aloitimme päivämme ja mukaan saapui myös Pia Jyväskylästä. Valitettavasti koko tiimimme ei päässyt paikalle kyseisenä ajankohtana,

Paljon saimme asioita keskusteltua ja päätettyä. Hallituksen kokoukseen on terveisiä ja toiveita tulevasta.

Luennoitsijana Harriet Urponen

Lounaan jälkeen päivän ohjelmistoon oli varattu kirjoittamisen iloa tuottava koulutus. Luennoitsija Harriet Urponen saapui kertomaan aiheesta ”Sydämen asiana bloggaaminen”. Saittekin, hyvät lukijat, lukea Harrietin oman blogin ”Rohkeutta blogitekstin julkaisemiseen” edellisessä blogissamme, vierailevana kynänä.

Harrietin terveiset olivatkin koko yhdistyksen väelle, että rohkeasti vain kirjoittamaan! Me blogitiimikin toivomme, että saisimme lisää innokkaita kirjoittajia tiimiimme.

Pidimme valtavasti luennosta. Saimme lisää rohkeutta ja uutta oppia blogikirjoittamiseen. Kiitokset vielä Harrietille!

Pidimme koulutuksen jälkeen pienen tauon ja näin saimme valmistautua iltaamme.Olin varannut illaksi Hotelli Radisson Blusta, Ravintola Mesun tarjoaman päivällisen. Mukavan keskustelumme lomassa päättelimme yhteistä kokous- & koulutuspäiväämme.

Tapaamisesta saimme yhteistä energiaa ja intoa jatkaa kirjoittamista myös ensi vuonna. Olemme sitoutuneet tehtäväämme ja innokkaina suunnittelimme tulevia kirjoituksia ja vuosikelloa.

Uusi tapaaminenkin oli jo mielessä. Kaavailimme Jyväskylää, tuolloin Pia emännöisi meitä hänen kotikaupungissaan.

Totesimme, että pidämme erittäin tärkeänä saada kokoontua keskenämme ja nähdä toisiamme, sillä tämä luo meihin lisää yhteenkuuluvaisuutta ja yhteen hiileen puhaltamista kirjoittamisen osalta.

Kuvat: Artikkelikuva Pixabaystä, Harrietin kuva Reijo Koirikivi